Nyt nyhedsbrev

På generalforsamlingen blev udtrykt ønske om et nyhedsbrev med oplysninger om ture, foredrag med videre.
Det blev velmodtaget af forsamlingen.

Tilmeld nyhedsbrev

Send en mail til nyhedsbrev@skbymuseum.dk i emnefeltet skriver du Tilmeld for at melde afsenderadressen på listen.

Afmeld nyhedsbrev

Send en mail til nyhedsbrev@skbymuseum.dk. I emnefeltet skriver du Afmeld for at melde afsenderadressen fra listen.
Vi overholder persondataloven ved kun at bruge din mailadresse til udsendelse af nyhedsbrev. Adressen bliver ikke videregivet til andre. Når du afmelder nyhedsbrevet, bliver din mailadresse slettet fra vores lister og servere.
Nyhedsbrevet sendes fra en anden adresse, så selv om nyhedsbrev@skbymuseum.dk skulle blive spammet eller på anden måde kompromiteret af andre, vil din mailadresse ikke blive ramt.